Om oss

Våra produkter är designade av dansare för dansare. Funktionalitet och komfort är en viktig prioritering för att tillgodose våra kunders högt ställda krav.

Vi jobbar kontinuerligt med att hitta nya dansskor och märken som saknas i Sverige och i Scandinavien, men även andra dansrelaterade produkter som det finns en efterfrågan på.

Dansprodukter är oftast dyra, men vi försöker ändå hålla lägre priser och strävar efter att ge dig en bra upplevelse varje gång du beställer hos oss, både  online eller när du möter oss på olika evenemang.

Om du har några tips eller om det är någon produkt som du tycker vi ska titta närmare på, är du välkommen att höra av dig.

Kontakt

Sanna Naumanen

E-mail: sanna@dancejoy.se

Jonas Andersson

E-mail: jonas@dancejoy.se

 

Tel.nr: 0765-571953  (Vi har svårt att svara i denna telefon på dagtid, enklaste sättet att nå oss är via e-mail.)

Vilka är vi?

Sanna & Jonas

Vi tog våra första stapplande Lindy Hop steg 2005 och har sedan dess avancerat dansandet till fler danser som Boogie Woogie, Bugg, Balboa och West Coast Swing. Vi syns både ute på tävlingsgolvet och det sociala dansgolvet runt om i landet och som för det flesta av er, så kan vi inte leva utan det. Vid sidan om den egna dansträningen har vi även fått möjligheten att undervisa i Boogie Woogie. Detta är en dans som ”dött ut” på de sociala dansgolven i Sverige, men som vi tappert försöker blåsa liv i igen genom vår Boogie Woogie klubb (Club Pinetop) som vi har i Göteborg.


HemHem

Varukorg  

(Tom)

Bästsäljare

Inga bästsäljare just nu

Annonsering